Betaalmogelijkheden bij TracPartz

TracPartz is een moderne webwinkel en daarom bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. We lichten de mogelijkheden hieronder toe.

iDeal

In Nederland de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Betalen met uw eigen bankpas via een beveiligde (https) website. Na het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis en alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Bancontact/Mister Cash (België)

In Belgie kunnen klanten hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw eigen bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis en gebeurt via een beveiligde online verbinding.

Vooruitbetaling per bank

Wanneer u liever kiest voor een vooruitbetaling per bank dan ontvangt u na het bestellen van uw producten een bevestiging per email met het te betalen bedrag en de bankgegevens van ons bedrijf. Wij versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis maar kan 2-4 dagen doorlooptijd nemen.

Achteraf betalen - Afterpay

Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. AfterPay voert voor TracPartz het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €750,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen. Bekijk de betalingsvoorwaarden van Afterpay. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Afterpay. Afterpay voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Afterpay.

Creditcard

Bij TracPartz kunt u ook veilig en gemakkelijk met creditcard betalen. Wij ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Betalen via creditcard is gratis.

PayPal (en PayPal Express)

Ook kunt u bij TracPartz Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na het inloggen bij PayPal betaalt u door te bevestigen.

We ondersteunen ook PayPal Express. Dit is een nog snellere betaalwijze via PayPal, waarbij uw verzendinformatie automatisch uit PayPal wordt overgenomen. Kies vanuit uw winkelwagentje voor Direct afrekenen met PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. De gegevens van uw bestelling worden direct overgenomen en u kunt direct geld overmaken via PayPal.

Verzending onder rembours

Betaalt u liever contant aan de pakketbezorger wanneer deze het pakket bij u thuis bezorgt? U krijgt het pakket overhandigd nadat u het verschuldigde bedrag contant afrekent aan de bezorger. Voor rembourszendingen brengen we € 15,- in rekening.

Afhalen in onze winkel

Bij TracPartz mag u ook uw bestelling afhalen in onze winkel. U kunt bij ons pinnen en eerst alle producten bekijken en vergelijken. Contant betalen kan natuurlijk ook bij ons.