Kubota ZL600 Motor

Art.nr.: TP90668

x Binnenkort beschikbaar

check 100% eigen voorraad in NL
check Verzending vanaf € 5,70
check Laagste prijs garantie
check Beoordeeld met 9.1 via Kiyoh Reviews

Product informatie Kubota ZL600 Motor

Kubota ZL600 Motor

Gebruikt

Onze motoren zijn allemaal gebruikt en in originele staat, dus niet gereviseerd.

Herkomst

Deze komen uit rijstcombines en rijstplanters uit Japan, en hebben zo’n 300 tot 500 draaiuren gemaakt. In Japan worden ze maar een paar keer per jaar gebruikt in de rijstvelden voor het oogsten een aanplanten.

Type motor

Het motortype begint met een letter, - cijferreeks. Bijv. A1234, of 3A1234. Daarna vaak een – en nog een combinatie van cijfers of letters. De eerste reeks is het motortype zelf, wat volgt achter het streepje geeft iets aan over de toepassing. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een motor in een trekker past maar ook in een minigraver, koelmotor of aggregaat. In principe zijn veel motoren in de basis hetzelfde maar er kan verschil zitten in het inlaat-en uitlaatspruitstuk. Voor een trekker zit er een uitsparing voor de carterpan, dit is bijvoorbeeld bij een minigraver niet van toepassing. De uitlaat, regelaar of oliepomp kan ook op een andere plek zitten. In dit geval zullen er, als u van plan bent uw motor te vervangen, dingen van het oude motorblok overgezet moeten worden.

Garantie

Onze motoren worden vooraf uitvoerig getest. Zo weten we of het blok nog goed is en of hij goed loopt, geen rook geeft enz. Garantie kunnen wij alleen geven als het blok door ons zelf ingebouwd wordt de reden daarvoor is dat het inbouwen van een nieuw/ander motorblok zorgvuldig moet gebeuren. Op het moment dat de door ons geteste motor bij u aankomt hebben wij geen zicht meer op de reparatie. Als het blok bijvoorbeeld te lang zonder koeling draait gaat deze onherroepelijk stuk, en is er geen herstel meer mogelijk.

Waar staan wij voor.

Door onze jarenlange ervaring weten wij na twee of drie “slagen” van de draaiende motor of deze goed loopt. Wij doen onze uiterste best om ze zo goed mogelijk te testen. Het heeft voor u en voor ons geen zin om een motor uit te leveren die niet goed loopt of stuk is met alle gevolgen van dien.

Mocht het zo zijn dat er zich onverhoopt toch iets voordoet, dan zullen we te allen tijde proberen om hier tot een goede oplossing te komen want wij hebben, en houden graag tevreden klanten

Mocht u toch meer willen weten kunt u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Meer informatie

SKU TP90668
EAN 8720791739393
Merk Kubota