Levering-levertijd

Levering - Levertijd

Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden en na een succesvolle betaling bij ons binnenkomen zullen nog dezelfde werkdag worden verstuurd door TracPartz. Voorwaarde is dat de bestelling in Nederland of België geleverd moet worden. Voor overige landen kan het 1-2 werkdagen langer duren.

Lage verzendkosten in Nederland en België
Voor bestellingen naar adressen in Nederland en België brengen we lage verzendkosten in rekening. De verzendkosten proberen wij zo laag mogelijk te houden met onze vervoerpartners.

Verzendkosten buiten Nederland en België
Bent u een klant van TracPartz buiten Nederland of België? Dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Als u uw adres invult ziet u hoeveel de verzendkosten voor uw pakket zijn.
We leveren wereldwijd. Woont u in een land dat niet in de lijst staat? Dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. We laten u dan zo snel mogelijk weten hoeveel de verzendkosten zijn.

UPS: pakketten tot 30 kg
Alle pakketten tot 30 kg versturen we standaard met UPS. Als u niet thuis bent, wordt uw pakket aan uw buren aangeboden. Lukt dat ook niet, dan probeert de bezorger het de dag erna nog een keer en anders gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde UPS afhaalpunt. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van een briefje wat hij achterlaat in de brievenbus.

UPS stuurt een e-mail met een track-and-tracenummer en een bezorgdatum en –tijd (dagdeel) naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Eventueel kunt u het bezorgmoment aanpassen via de UPS-website of hun app.

De bezorgers van UPS werken op maandag t/m zaterdag.

DB Schenker: pakketten boven de 30 kg
Is uw pakket zwaarder dan 30 kg? Dan versturen we het via vervoerder DB Schenker.

Db Schenker stuurt u op de dag van uw bestelling een e-mail met de geschatte levertijd (tijdsbestek van 2 uur). Hiervoor gebruiken zij het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling.

De bezorgers van DB Schenker werken op maandag t/m zaterdag.

Vertraging van uw bestelling
Via de Track&Trace code die u ontvangt via e-mail ziet u exact wanneer we uw bestelling leveren. Helaas komt het wel eens voor dat een pakket vertraging oploopt bij de pakketbezorger. Bijvoorbeeld door een foute sortering van uw pakket bij Db Schenker of een vrachtwagen van UPS met een klapband. Nee, dit is geen smoes. Helaas kunnen we hier niks aan doen, maar we gaan er wel voor zorgen dat uw bestelling alsnog zo snel mogelijk wordt geleverd.

Heeft u speciale wensen?
Wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren wordt bezorgd?
Wilt u een bezorgdag aangeven bij uw bestelling?
Heeft u een ander verzoek?
Geef het a.u.b. aan in het opmerkingenveld op de bestelpagina.