Beste klant,

Iedere dag zijn er updates m.b.t. waar wel en niet geleverd wordt. Wij vragen u dit bericht te lezen om te kijken of er in uw postcode gebied geleverd wordt.

PostNL. De overheid in België heeft nieuwe maatregelen aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus. Tot nog toe bezorgen we pakketten zoals je van ons gewend bent. De nieuwe maatregel van de Belgische regering om niet-essentiële winkels te sluiten vanaf 18 maart om 12:00 uur heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten is. Dit heeft invloed op webwinkels die pakketten naar België versturen. In deze e-mail informeren we je hierover.

Bezorgoptie ‘ophalen op PostNL-punten’ vervalt.

Pakketten op PostNL-punten
De pakketten die voor 18 maart 12:00 uur nog niet zijn opgehaald, blijven opgeslagen op het PostNL-punt. We doen er alles aan om hiervoor een oplossing te vinden.

Pakketten die op dit moment onderweg zijn naar gesloten PostNL-punten zullen teruggestuurd worden naar de afzender. Thuisbezorging In België geldt een tweede aanbiedpoging. Indien een consument bij de tweede bezorgpoging het pakket niet in ontvangst kan nemen, wordt dit pakket naar een PostNL-punt verstuurd dat openblijft. Consumenten worden op de hoogte gebracht zodra zij hun pakket kunnen ophalen bij de betreffende locatie.

UPS Voor UPS leveringen krijgen wij iedere dag servicemeldingen. Via hun website kunt u zich op de hoogte stellen waar wel en niet geleverd wordt. Veelal worden de Access Points gesloten, dus voor nu is het meest zeker m.b.t. tot levering te kiezen voor de Standaard zending. Er kan dan vertraging oplopen in de levertijd, maar er wordt nog wel geleverd. Hier kunt u controleren of UPS in uw postcode gebied levert.