Over ons

Groot assortiment mini tractoronderdelen

Wij hebben een van de grootste assortimenten van Europa op het gebied van mini-, compact tractoren en aanbouwdelen. De tractortonderdelen zijn zowel nieuw als gebruikt. Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid. TracPartz verkoopt veel tractoronderdelen voor de merken Iseki, Kubota en Yanmar, maar ook diverse andere merken worden verkocht bij TracPartz mini tractoronderdelen.

             

Snelle wereldwijde levering

World wide fast delivery! Bijna alle tractoronderdelen zijn op voorraad en worden uiterlijk binnen 5 dagen na betaling bij u thuis afgeleverd. TracPartz-UPS-deliveryAls u op werkdagen besteld en betaald voor 15.00 uur dan worden de mini tractoronderdelen de volgende werkdag thuis geleverd. Uitzondering geldt voor de vrijdag, als u dan besteld voor 15.00 uur dan worden de trekkeronderdelen op maandag geleverd. De verzendkosten zijn direct vermeld bij uw bestelling.

Groot assortiment

Wij hebben een van de grootste assortimenten tractoronderdelen van Europa op het gebied van mini-, compact tractoren en aanbouwdelen. De trekker onderdelen zijn zowel nieuw als gebruikt. Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid.

Service & Communicatie

Doordat wij een webshop keurmerk hebben heeft u geen risico bij het bestellen van onderdelen. Mocht uw onderdeel niet passen of niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour zenden. U ontvangt dan het aankoopbedrag van het betreffende onderdeel mits deze onbeschadigd en ongebruikt retour komt. Elektrische en gebruikte onderdelen kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.

Kennis

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over ruime ervaring en een grote hoeveelheid kennis met betrekking tot mini-, compact tractoren en aanbouwdelen. TracPartz-Motor-controleDoor bij de zoekfunctie, het door u gezochte onderdeel in te voeren vindt u deze snel en eenvoudig met een duidelijke omschrijving. Mocht u iets zoeken wat niet in onze webshop te vinden is dan kunt u een email sturen naar info@tracpartz.com . Tijdens werkdagen streven wij ernaar u binnen 24 uur een antwoord te geven.

Meerdere talen informatie

De informatie die bij de onderdelen staat is te lezen in 4 talen. Het wijzigen van de taalinstelling kunt u doen door op de vlag te klikken. Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Bezoek onze winkel in Marum

Bezoek